17 September 2022

Man vet tyvärr ingenting om Lexi’s bakgrund, en dag kom en person bara med henne till Malaga hundgård som vi hjälper med att placera hundar och sa att han hade hittat henne men ingenting mer om vart, när eller hur.

Lexi beskrivs som en lugn och sällskaplig hund, hon älskar att vara med de andra hundarna och lekerna gärna med dem i playpen. Hon gör inte så mycket ljud av sig utan är nöjd när hon har en leksak eller en kompis att busa med. Att dela med sig av mat och leksaker har inte varit några problem. Om hon inte leker med någon annan hund så är hon gärna nära volontärerna för kel och gos. Lexi gillar att man sitter på marken så hon når för att ge en massa pussar i ansiktet. Hon är väldigt tillgiven mot volontärerna.

Till Lexi söker vi en kärleksfull familj som kan ge henne den kärlek och trygghet som hon förtjänar!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt