7 September 2023

Kitty och hennes bror dumpades som små valpar på det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Som tur var för både Kitty och hennes bror så hade Malaga hundgård plats och kunde rädda dem båda. Nu har de blivit äldre och letar efter hem. Vi har valt att hjälp till med att hitta ett hem åt Kitty!

Volontärerna berättar att Kitty snabbt snodde deras hjärtan. Hon är en hund som man bara älskar då hon har en fantastisk personlighet och är en mycket social hund.  Kitty är nyfiken och en aktiv vovve så man ser henne alltid där det händer saker. Hon gillar att busa och leka med både volontärer och andra hundar. Hon har kommit överens med alla olika hundar hon fått träffa. När Kitty är i sin kennel har hon lätt för att koppla av. Hon har haft lätt att anpassa sig till nya situationer! På promenaderna går hon bra i koppel.

till Kitty söker vi ett aktivt hem och vi tror hon hade uppskattat om det redan fanns en hund i familjen som hon kan busa med! Kitty är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.