Uppdatering: Kim finns nu sedan några veckor i ett fosterhem. Han är i stort sett en lätt hund, det enda de har att säga är att han är skällig på promenader. Han skäller helt enkelt utan att man möter någon annan eller inte. Förhoppningsvis är det något som fosterhemmet kan få bukt med, men hans nya familjen ska vara medveten om detta beteende, och om det fortgår även efter en flytt vara beredd att jobba med det.

Kim blev dumpad på Malaga hundgård av sin före detta ägare, då man påstod att man inte hade tid med honom längre. Då Kim kommer från ett hem har han det tufft på hundgården då det är ett stressigt liv med över 700 hundar på gården. Han håller sig gärna nära volontärerna och söker kontakt med dem. Hans höjdpunkt är när det är dags att komma ut från sin kennel. Då vet han att det är antingen är dags för en promenad eller tid i play pen. Han är mycket social med både hundar och människor. Kim delar kennel med åtta andra hundar och han har inga problem med någon utav dem.
Kim går bra i koppel och han fungerar bra i möten med andra hundar. Ibland när man går ut med honom kan han skälla och han vill gärna gå först. Han är över lag en mycket enkel vovve som nog skulle passa i vilken typ av familj som helst.
Kim är resklar i mitten av februari