27 oktober 2021

En volontär på Malaga hundgård hittade Kiev springandes omkring på en hårt trafikerad väg. Hon stannade bilen och Kiev hoppade direkt in, lycklig över att ha blivit räddad. Han hade inget chip och ingen har anmält honom som saknad. Han har snabbt vunnit volontärernas hjärtan. När dom närmar sig hans kennel slutar inte lilla svansen att gå och han står gärna på två ben och hoppar för att få deras uppmärksamhet. Han är en mycket aktiv vovve som älskar allt och alla. Kiev har inga problem med de hundar han har fått träffat på.

Kiev går bra i koppel och han tycker väldigt mycket om att komma ut på sina promenader. Han har inte varit så länge på gården men på den tiden han har varit där har han charmat alla med sin härliga personlighet. Den som adopterar denna fina kille kommer aldrig att få en tråkig stund.

Kiev är resklar från början på december

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.