29 November 2022

Ett par var ute och vandrade på landsbygden och såg då Karem helt ensam. De tror att han letade efter mat då man fann honom nära en byggnad. Karem följde efter paret och de valde då att ta med honom hem, väl hemma sökte man efter både ägare och chip men man hittade inget utav det. Tyvärr hade inte paret möjlighet att behålla han så de tog honom till Malaga hundgård som vi samarbetar med.

Volontärerna beskriver han som en mycket kärleksfull hund som älskar att vara med volontärerna. Han kommer gärna fram och lägger tassen på en för att visa att han vill ha kel och gos. När det är Karems tur att vara i playpen så springer han runt och busar med de andra hundarna eller leker med någon leksak, men när han är i sin kennel så har han väldigt lätt för att slappna av.

Man märker att Karem gillar att arbeta med hjärnan, han lär sig väldigt snabbt olika kommandon. Så vi tror han hade uppskattat träning som agility eller hoopers. Karem är en väldigt social och framåt hund som kommit överens med alla hundar han har träffat. Han går dessvärre inte ihop med katter.

Vi tror att Karem passar in i de flesta familjeförhållanden där han får utföra någon rolig träning. Karem är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.