Lilla Indurain hittades när han vandrande omkring på gatorna. Liten som han är var det verkligen tur att han inte blev påkörd. Som tur var blev han omhändertagen av en vänlig person som tog med honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Man kollade om han hade chip men man hittade inte något. Det har heller inte varit någon som frågat efter honom. Indurain var smutsig och mager när han hittades. Idag skiner pälsen och han har gått upp i vikt.
Denna lilla kille har bara varit på hundgården sedan i början på oktober. Volontärerna beskriver honom som en mycket kärleksfull hund som gärna går efter dem för att få kel och gos. Han har inga problem med att bli upplyft och ligger gärna i knä på volontärerna. Som alla hundar uppskattar han sin tid i play pen och att leka med andra hundar eller de leksaker som finns. Han har inga problem med att dela med sig av varken leksaker eller mat.
Indurain går bra i koppel och han tycker om att lukta på allt. När han träffar på andra hundar är han social och vill gärna gå fram och hälsa. Han delar kennel med andra 8 hundar och han kommer bra överens med alla.
Vi tror att denna lilla fina kille passar i vilket typ av familj som helst.
Indurain är resklar i slutet på december