Hope är ej aktuell för placering i Sverige.

På julafton 2021 hittades Hope springandes längst med en väg i ösregnet. En snäll spansk dam stannade och plockade upp Hope och kontaktade oss för att se om vi kunde hjälpa till. Hon var i ett mycket dåligt skick och man såg att hon hade kämpat på gatan ett bra tag innan hon kom till vår gård. Till en början trodde man att hon var en väldigt gammal dam men veterinären tror hon är runt 7år när man kollade hennes tänder.

Hope är en riktig liten sötnos som älskar uppmärksamheten hon får från människor och hon går ihop med alla hundar hon har fått träffa på gården. När Hope bodde på vår gård så älskade hon att bli nerbäddad under en massa filtar med sina jackor på sig. Att få gosa in sig i det är verkligen något hon tycker är mysigt! Hope hade turen att få flytta till en av våra medarbetare nere i Spanien och behöver inte längre bo ute i en kennel.

Även om Hope är i mycket bättre skick nu och vi trodde hon skulle kunna komma upp för adoption har man hittade en hel del underliggande sjukdomar som gör att vi inte kommer kunna placera henne i Sverige och hon kommer att få vara kvar i fosterhemmet och bli en fadderhund istället.

 

Faddrar:

2024:
Ebba & Eskild
Lynda & John Fagan
Pek Kei Leong

2023:
Annelie Brännström
Lela Nordqvist
Christel Sandberg
Åsa Lind