17 Mars 2023

Hercules satt på det lokala hundhägnet där hundarna tyvärr får somna in efter en viss tid. Varför han satt där och hur hans liv hade sett ut tidigare är det ingen som vet. Som tur var så räddade Malaga hundgård honom och han befinner sig nu på deras gård. Vi har valt att hjälpa till att hitta ett hem åt denna fina kille!

Volontärerna beskriver Hercules som en rolig och tillgiven kille. Han älskar att springa runt i playpen med en boll i munnen. Han står gärna i centrum och får alltid volontärerna att skratta då han är en liten clown. Hercules älskar när han får komma ut ur kenneln, antingen för att springa i playpen och leka med volontärerna eller för att komma ut på promenad och få upptäcka omgivningen. Detta är en kille som gärna är nära människor och hans favorit pose är stående på bakbenen för att kramas och få så mycket kel som möjligt. Just nu delar Hercules kennel med en annan mindre hund och det fungerar bra. Att dela med sig av mat, godis och leksaker är inga problem för honom. Han är väldigt lugn när det kommer till att bli borstad, klippa klor och tvätta öronen. Däremot så går inte Hercules ihop med katter. Så ett kattfritt hem är vad vi söker till denna kille!

Till denna fina kille så söker vi ett aktivt hem. Någon som vill ta med honom på roliga äventyr och dela vardagen med sin fyrbenta bästa vän. Någon som inte har något emot en hund uppe i soffan att kela och ge all sin kärlek till!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.