7 maj 2021

Guzzi (Guerza) har bott hos sin nuvarande familj sedan 2017 när hon kom till Sverige. Av olika anledningar så känner familjen nu att de behöver hjälp med att hitta ett nytt hem till henne, nya små familjemedlemmar med allergiska besvär, samt att de också märkt att Guzzi inte riktigt, sedan de små kom, är samma glada vovve de känner igen sedan tidigare.

Familjen beskriver henne såhär:
Guzzi är ett riktigt energiknippe med ett otroligt vackert utseende och supermjuk päls. Hon älskar långa promenader eller springrundor men det hon älskar mest är att få mysa ner sig med någon som klappar henne. Guzzi älskar närhet och gos, tycker hon att hon får för lite uppmärksamhet kommer hon att göra det klart genom att slå dig med tassen och lägga sig på rygg.
Guzzi är ingen hund som vill gå på kurser eller liknande utan hon vill få följa sin människa i vardagen. Kan hon få följa med till jobbet vore det perfekt.  Är du villig att kasta några tennisbollar till henne blir hon också överlycklig.
Denna dam kan ibland dra i kopplet och är väldigt stark, vi brukar säga att hon har fyrhjulsdrift, så det krävs att man klarar av att
stå på fötterna. Viss ”problematik” vid hundmöten, detta är något vi jobbat på och oftast funkar det bra. ”Problemet” är att hon blir  jätteglad och vill leka och då drar en del, hon har aldrig visat någon aggression mot någon hund hon mött, men det kan däremot låta som hon är arg när hon skäller, men det är bara så hon låter. Hon har också bott tillsammans med andra hundar. Guzzi är bra med barn men ska inte bo med små barn, äldre lugnare barn går bra. Hon kan umgås med små barn men som sagt de ska inte bo i samma hem.

Det här är en fantastisk dam som kommer förgylla sin nya familjs vardag
med alla sina tokigheter och charm.

Guzzi finns nu i hemmet i Luleå