8 Februari 2023

Grecia hittades på en hårt trafikerad väg, som tur var stannade två bilister och dem hjälptes åt att fånga in henne. Man tog henne till Malaga hundgård som vi samarbetar med, man hittade inget chip eller någon ägare som sökte efter henne. Så nu har vi valt att hjälpa till att hitta ett hem till denna vackra tjej.

Grecia har verkligen vunnit volontärernas hjärtan. Hon är en framåt, glad och nyfiken tjej. Volontärerna säger att hon har en väldigt fin karaktär och hon kommer bra överens med alla hundar hon träffat. Hon tackar inte nej till att springa och busa med sina kennelkompisar när de är i playpen. Händer det något spännande så hittar man Grecia där, hon vill inte missa något kul och upptäcker gärna nya spännande saker.

När det kommer till skötsel så är hon helt okej med att man klipper klor, tvättar öronen och borstar henne. Grecia går bra i koppel och har gärna ögonkontakt med den som är på andra sidan kopplet. Hon har fått träffa både barn och katter vilket gick bra. Men vi kan dock inte lova att det kommer fungera med katter efter en flytt till ny miljö. Trots sin unga ålder så anpassar sig Grecia väldigt bra till olika situationer.

Till Grecia söker vi ett aktivt hem, ett hem som vill köra någon form av träning. Vi tror att hon hade uppskattat agility som träning och en massa spännande promenader där hon får utforska en massa. Grecia är resklar i början av april!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.