Goku

1 Juni 2024

Goku spenderade dag ut och dag in en längre tid fastkedjad hos en jägare. Man såg hur hela han var sorgsen och rädd. Paqui som driver ett mindre shelter längre in i landet lyckades efter en längre tids övertalan ta honom till sig. Till en början satt Goku bara i ett hörn i sin kennel och var rädd, men nu efter en tid och massa tålamod och kärlek från Paqui så har han blommat ut och är en glad och framåt kille som inte har några problem med möten med nya människor. Han kan vara lite reserverad mot nya män till en början men när han inser att de inte ska göra honom illa så godkänner han dem. Goku fungerar bra med alla hundar han har fått träffa och är den som gärna bjuder in till lek. Att få komma ut på promenader och upptäcka nya ställen tycker han är väldigt kul.

Vi tror att Goku skulle passa i de flesta familjeförhållanden. Ett hem som kan visa honom hur livet ska vara! Goku är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.