1. Fox har levt hela sitt liv på landsbygden där man matat honom. Han levde med en flock och han sågs även med en kull valpar. Han blev attackerad av de andra hundarna och som tur var lyckades man fånga in honom. Fox bor nu i ett fosterhem där han får stanna tills vi hittat ett hem till honom. Han vänjer sig sakta men säkert vid ett liv i en stad då han inte är van vid höga ljud och lätt blir rädd. Han är fortfarande rädd på promenader och kan ibland vilja vända och gå hem igen. Fosterhemmet jobbar dagligen med honom och han gör framsteg varje dag.

 

    1. Inomhus är Fox lugn och har inga problem att slappna av. Han bor med två andra hundar och det går bra. Nar fostermatte kommer hem blir han alltid glad och välkomnar med kel och gos och en glatt viftande svans. Han älskar att ligga på soffan mysa. Slutar man klappa på honom petar han med tassen for att be om mer. Inomhus leker han gärna med, och har inga problem att dela med sig av leksaker eller mat med de två andra hundarna som finns i fosterhemmet.

 

    1. Vi söker ett hundvant hem till denna fina kille, gärna ett som redan har hund. Fox skulle uppskatta att bo på landet eller i en mindre stad så det inte blir så mycket onödig stress för honom. Denna fina kille har mycket potential och kommer att bli en toppenhund.

 

    Fox är resklar i mitten av oktober