29 Januari 2023

Fox blev adopterad som valp, men som alla valpar så växte han och var inte lika gullig längre. Vuxen hund var inte lika kul och det innebar massa ansvar så familjen lämnade tillbaka honom till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Han har befunnit sig där sedan december 2022 och nu vill vi hjälpa till att hitta ett hem åt Fox.

Volontärerna beskriver honom som en väldigt snäll och trevlig vovve. Fox älskar att springa och busa med sina kennelkompisar i playpen. Han är en social kille men väldigt låg i rang. Att dela med sig av mat och leksaker är inga problem vad volontärerna har sett. Fox är en go kille som gärna ställer sig på bakbenen för att kunna kramas med volontärerna, något som han verkligen gillar att göra. Han gillar att åka bil och går bra i koppel. Han fungerar med barn och även katter. Katter är dock inget vi kan garantera att han kommer gå ihop med efter ett miljöombyte.

Fox är en hund som fungerar som en förstagångshund. Han kräver bara mysiga promenader, gos och en massa kärlek. Han är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.