4 September 2022

Eva kommer ursprungligen från Ukraina. Men när det blev krig där så fick hon och många andra hundar fly. En stor transport buss körde bla Eva till Spanien och Malaga hundgård, där hon nu befinner sig tills hon blir adopterad.

Volontärerna beskriver henne som en otroligt snäll, lugn och mysig vovve och hon har redan vunnit alla volontärers hjärtan! Eva har väldigt lätt att anpassa sig till nya situationer och hade inga problem med att flytta till ny hundgård och nytt land. Hon är en mycket glad och nyfiken tjej som gillar att vara aktiv under sina promenader. I playpen vill hon helst vara nära volontärerna för gos eller gå runt och lukta på saker. Man måste motivera henne för att vilja leka med de andra hundarna.

Eva har kommit överens med alla hanhundar hon fått träffa, hon är dominant mot andra tikar och därför bör hon inte bo med tikar. Något Eva inte alls tycker är roligt är att åka till veterinären. Däremot har hon inga problem med att man klipper klorna, borstar pälsen eller tvättar öronen!

Vi söker ett lugnt hem till Eva, ett hem där det inte finns yngre barn. En familj som vill ta med Eva på många mysiga och härliga promenader där hon får lukta och upptäcka saker, men även få mysa och få den kärlek som hon förtjänar efter hennes tuffa start på livet.

Eva är resklar i mitten av Oktober!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt