Ellie

Adopterad 2023-12-02

20 September 2023

Ellie hittades av en av våra medarbetare i Spanien på gatan en bit ifrån vår gård. Man misstänker att hon blivit dumpad där och att personen visste att hon skulle bli hittad snabbt då hon bara var 8 veckor och hade en skada i ögat. Förutom skadan på ögat så var hon i mycket bra skick, så hon hade inte varit där en längre tid! Hon togs direkt till veterinären och även om hon fick vård snabbt för ögat så är hon nästan helt blind på det.

Ellie fick flytta till ett fosterhem hos vår medarbetare då hon var så liten när hon hittades. Men även om hon är liten så har hon en stor karaktär. Ellie är framåt och full med självsäkerhet. Just nu bor hon med fem andra äldre hundar och hon visar tydligt för fosterhusse att hon inte gillar att vara ensam hemma när de andra hundarna får gå på promenad. Hon älskar när de andra hundarna vill leka med henne. Hon kommer snart att få flytta till vår gård.

Vi tror att Ellie hade passat i de flesta familjeförhållanden om det finns en till hund i hemmet som hon kan leka med och lära sig av!

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.