15 Mars 2024

Tyvärr vet man inget om Duque’s tidigare liv. Han kom till Malaga hundgård när han var 7 månader gammal. När han kom var han väldigt rädd för volontärerna så man misstänker att han inte har blivit hanterad av människor innan han kom till hundgården. Men nu när han spenderat tid på gården så har han nu blommat ut och är inte alla rädd för volontärerna!

Volontärerna beskriver honom som en väldigt social hund. Han älskar att vara bland de andra hundarna och ser man inte honom springandes och busandes med de andra hundarna så ligger han bredvid dem och tuggar på någon leksak. Han kommer överens med alla hundar han fått träffa. Med människor är han väldigt tillgiven och lekfull, han är alltid runt omkring dem och ber om massor av gos och lek.

Till Duque söker vi ett kärleksfullt hem som vill busa och gosa med honom om dagarna. Vi tror att Duque hade passat som både ensam hund eller med hundkompis!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.