7 Augusti 2022

Dulce dumpades på det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Som tur var så räddade Malaga hundgård henne och hon befinner sig nu på deras hundgård. När Dulce kom till hundgården i Juni i år så var hon höggravid, tyvärr så var alla valpar döda när dem föddes.
Efter en långtids återhämtning så kunde Dulce flytta in i en kennel med flera andra hundar.

Volontärerna beskriver henne som extremt kärleksfull liten hund. Hon följer gärna efter volontärerna för att få massa kel och gos, det bästa hon vet är att ligga i deras knä på rygg och bli kliad på magen. Det tycker hon är så skönt så hon oftast somnar.

Dulce kommer bra överens med de andra hundarna, men hon föredrar hellre att umgås med volontärerna. Det händer ibland att hon springer runt och busar en liten stund med sina kennelkompisar, men finns det en volontär i närheten blir hon hellre kliad på magen. När det kommer till leksaker och mat så har hon inga problem att dela med sig.

Till Dulce söker vi ett lugnt hem. Någon som kan ge henne den kärlek hon behöver, gå mysiga promenader och som kan klia henne på magen dagen lång.

Dulce är resklar i slutet av september.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.