Dorito hittades när han vandrade omkring helt själv. Man vet inte om han blivit dumpad eller kommit ifrån sin mamma och syskon då han var en liten valp när han hittades. Som tur var plockade en kvinna upp honom och tog honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med.

Han älskar att vara med andra hundar. Det spelar ingen roll om dom är stora eller små. Dorito har inga problem att dela med sig av varken leksaker eller mat. Han uppskattar kel och gos och tycker om att vara i volontärernas famn. Man tränar honom att gå i koppel och det går bättre och bättre.

Denna fina killen är över lag en mycket enkel vovve som kommer bra överens med allt och alla. Vi tror att han kan passa in i vilken familjekonstellation som helst. Han passar nog bäst på landet eller i en småstad, livet i en storstad kan nog vara lite för stressigt för honom.

Dorito kan vara resklar från 13 april.

Då det är landtransport som gäller kommer hundarna i de allra flesta fall till Helsingborg, och det allra bästa är ju förstås om hunden kan hämtas där. Om det av någon anledning inte fungerar så försöker vi förstås hjälpa till med transport längre upp i landet.