18 Mars 2022

Dexter är bror till Mago som också är uppe för adoption. Man vet ingenting om deras bakgrund eller varför de har blivit övergivna. Dexter befinner sig på Malaga hundgård som vi samarbetar med.

Volontärerna beskriver Dexter som en duktig och social hund. Unghund som han är så har han mycket energi som gillar göra sig av med genom att springa i playpen med sina kennelkompisar och leka med leksakerna. Han går gärna långpromenader och upptäcker världen utanför hundgården.  När han ser att volontärerna närmar sig honom börjar svansen att vifta och hans vackra ögon lyser upp av lycka. Dexter älskar att få vara med volontärerna och man kan bara tänka sig hans lycka när han får en egen familj som älskar honom.

Dexter bor med tre andra hundar i kenneln och han har inga problem att dela med sig av varken mat, leksaker eller sovplats. Han är en av de sociala hundarna på gården och det spelar ingen roll vilken storlek de andra hundarna är eller vilket kön. Han vill leka med alla!

Vi tror att Dexter skulle passa i de flesta familjer, med eller utan en hundkompis. En familj som vill ha med sin hund på massa roliga äventyr och uppskattar att få massa kärlek och gos av sin nya familjevän.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.