13 Januari 2023

Daisy är en av de hundar som kom till Sverige i oktober -22, hon hade då bott på en mindre hundgård sedan hon var väldigt ung, tillsammans med flera systrar. När sedan hundgården skulle stänga så bestämde vi att försöka hitta hem till åtminstone några av dessa systrar. Två från styrelsen åkte bil ner och hämtade två av dem, och på resan fick även en stor hane följa med. Han var redan bokad, men ej kunnat åka då varken han eller någon av de andra kunde flyga då de inte kunde få plats i en flygbur.

Tyvärr så visade det sig att Daisy inte klarade av att bo tillsammans med de andra hundarna som redan fanns i det hem som var redo för henne. Hon vaktade sin matskål och då de fanns många andra hundar i hemmet, så det var inte rätt miljö för henne. Hon vaktar inte mat eller ben för människor. Daisy är en fantastikt mysig och tillgiven hund, hon är inte påflygen, men ställer sig gärna nära för kel och gos. Hon är glad och sprallig för sin ålder. Daisy är försiktig runt nya människor,, men när hon märker att de inte vill henne något illa så slappnar hon av och säger inte nej till godis och klappar. Allt Daisy önskar sig är en mjuk bädd och någon som ger henne kärlek.

Vi söker ett hem där hon kan få vara ensamhund. Hon går bra i koppel och lunkar gärna med på kortare promenader, på promenader bryr hon sig inte om andra hundar. Daisy är alltså ingen aktiv tjej som behöver en massa motion. Får hon gå lös på i en inhägnad kan hon skutta runt av glädje en stund. Vi tror att Daisy skulle må bäst i en lantlig miljö. eller i utkanten av samhället, då hon inte är van vid stadsmiljön och allt vad de innebär.

Är du den som kan öppna upp ditt hem för Daisy?

Hon förtjänar verkligen att få ett eget hem att tillbringa sina sista år i. Daisy befinner sig i Nykvarn utanför Stockholm. Om ni önskar mer information så kontakta gärna fostermatte Pia på telefon 070-9484111 eller via mail  [email protected].