Danko blev dumpad av sin f.d. familj på Malaga hundgård. Ursäkten var att man inte hade tid att ta hand om honom. För hundar som kommer ifrån ett hem är det en väldigt jobbig omställning att plötsligt befinna sig på en hundgård. Danko var väldigt rädd i början och förstod inte vad som hänt honom. Idag har han bott på gården i flera år och har anpassat sig till kennellivet. Danko är en av de hundar som tyvärr försvinner i mängden då det finns så många hundar på gården. Nu vill vi försöka hjälpa till så han äntligen får ett eget föralltid hem, det är han verkligen värd.

Danko fungerar bra med alla hundar han har fått träffa. Han är väldigt lätt att hantera och det är inga problema att klippa klor, rensa öron osv. Han är en glad, framåt och nyfiken hund, som tycker om att leka och liksom alla andra hundar utnyttjar han tiden i play pen till max. Danko har fått komma med på utflykter då har han skött sig mycket bra. Han har inga problema med att åka bil. Han går bra i koppel och tycker om att lära sig nya saker.

Vi tror att denna fina kille kan passa i vilken typ av familj som helst. Danko skulle säkert uppskatta om det finns en hundkompis i blivande hemmet.

Han kan vara resklar i mitten av januari