23 december 2021

Någon hittade lilla Currito ute på landsbygden i mycket dåligt skick. Han har befunnit sig på Malaga hundgård sedan 2 månader tillbaka. Efter mycket kärlek och veterinärvård är nu Currito redo för att få sitt alldeles egna hem. Han har snabbt blivit populär bland volontärerna. Han är extremt kärleksfull och man får vara beredd på många pussar från honom. I play pen passar han på att springa av sig och leka med leksaker och busa med sina kennel kompisar. Kast med boll är en favorit. Currito är en aktiv hund som behöver sin aktivering dagligen. Han har inga problem med andra hundar. Currito koppeltränas och det går framåt, han kan fortfarande dra en del i kopplet. Det är inga problem att lyfta upp honom, klippa klor eller kolla tänder. Han har även fått träffat på katter och det gick bra, detta är dock något som vi aldrig garanterar att det fungerar efter flytt till ett nytt hem.

Vi söker ett aktivt hem till denna fina lilla kille. Någon som gärna vill hålla på med någon slags träning eller aktivering.

Currito är resklar från början av februari

 

Att tänka på:

Informationen som vi får från hundgården är hur de upplever Currito. En flytt kan ha inverkan på honom, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.