20 Juli 2023

Coco lämnades till Malaga hundgård som vi samarbetar med utav sin gamla ägare. Varför vet vi inte men vanligast orsak brukar vara att man tröttnat på att ha hund och allt vad det innebär.
Coco förstår inte varför hon, 8år gammal behöver vara i en kennel när hon alltid varit i ett hem förut. Vi förstår att hon är förvirrad och sitter vid grinden för att se när hennes gamla ägare kommer för att hämta henne.

Hon är en liten tjej som låter volontärerna att lyfta upp henne, klippa hennes klor och borsta hennes päls. Hon blir jätteglad när volontärerna kommer och kelar gärna, men när hon inser att volontärerna ska lämna henne i kenneln så ser man sorgen i hennes ögon.

Vi tror att de flesta familjeförhållanden skulle passa för Coco. Ett hem som lovar att aldrig överge henne igen och kommer ge henne all den kärlek hon förtjänar!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.