18 April 2024

Chloe kom till sin familj i slutet av September 2022 men då det inte längre fungerar med deras andra hund har familjen fått ta beslutet att omplacera Chloe. Familjen beskriver henne nedan:

Chloe är snäll mot barn och älskar att åka bil. Är otroligt kelig och myser gärna i soffan. Hon är fullvaccinerad och rumsren. Kan kommandon som sitt, ligg och har gått lydnadskurs hos Christer vid Mälarvikens hundskola.
Under denna tid har vi haft Chloe tillsammans med vår andra hund Janeira och det har funkat bra till och från. Under den här tiden så har hon börjat visa sina dåliga sidor. Så fort man klappar Janeira så får hon sig ett tjuvnyp av Chloe och det har gjort att Janiera har fått ett nervöst beteende och drar sig undan.
På morgonen så springer Chloe ner först på nedre våning, när Janeira ska gå ner så vågar hon inte gå ner för trappen. När hon väl kommer ner för trappan så hoppar Chloe på henne. Vi är självklart med vid dessa tillfällen men trots konstanta tillsägelser blir det inte bättre.
Chloe skulle behöva komma till en familj där hon är ensam hund. Hon gillar att gå på promenader och har inga problem att gå i koppel.

Om ni är intresserade av att bli hennes permanenta hem/har fler frågor så hör av er direkt till husse Roger på telefon 073-5055418.

25 Juli 2022

Chloe är en valp som började sitt liv inlåst i en bur, när hon var ca 3 månader kom hon till malaga hundgård. Då kennellivet inte är så bra för små valpar så lyckades man hitta ett fosterhem där hon nu bor tills hon blir adopterad!

Hon går ihop med de hundar hon har fått träffa. Fosterhemmet beskriver Chloe som en snäll, glad, kärleksfull valp som är undergiven. Chloe är väldigt glad i att dela ut pussar och lekar gärna med allt och alla! Man tror hon är en mix av rasen border collie, så ett hem som inte bara vill ha en mysig hund utan en hund som behöver aktiveras lite mer är vad vi söker till Chloe.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.