25 Juli 2022

Cloe är en valp som började sitt liv inlåst i en bur, när hon var ca 3 månader kom hon till malaga hundgård. Då kennellivet inte är så bra för små valpar så lyckades man hitta ett fosterhem där hon nu bor tills hon blir adopterad!

Hon går ihop med de hundar hon har fått träffa. Fosterhemmet beskriver Cloe som en snäll, glad, kärleksfull valp som är undergiven. Cloe är väldigt glad i att dela ut pussar och lekar gärna med allt och alla! Man tror hon är en mix av rasen border collie, så ett hem som inte bara vill ha en mysig hund utan en hund som behöver aktiveras lite mer är vad vi söker till Cloe.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.