14 December 2022

Chop kom in till Malaga hundgård som vi samarbetar med när han bara var två månader gammal. Han hade turen att bli adopterad fort och har nu bott i sitt hem sen dess. Nu har tyvärr ägaren blivit sjuk och måste åka tillbaks till sitt hemland för vård och kan inte ta sina hundar med sig. Då hon inte vet när hon kommer kunna komma tillbaka så har hon valt att söka ett nytt hem för Chop.

Chop är en väldigt energisk och aktiv hund som älskar att få springa runt. Han är väldigt social med andra hundar och människor, han går bra ihop med barn. Han tycker det är kul att lära sig och har lärt sig kommandon väldigt snabbt. Så någon form av träning hade nog passat för Chop. Han är inte testad med katter.

Vi söker ett aktivt hem som redan har en glad hund i hemmet som vill springa och busa med honom. En familj som vill köra någon rolig träning med honom och ta med han på äventyr.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.