Cain

Adopterad 2023-08-30

2 Augusti 2023

Cain och hans bror Abel hittades ensamma och som tur var så togs dem till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Gemensam beskrivning av syskonen:
Till en början var de väldigt blyga och förstod inte alls varför de helt plötsligt bodde på en hundgård instängd i en kennel. Men nu när det spenderat en tid på gården så börjar dem visa sina rätta jag. De springer glatt runt i playpen och leker men håller sig även nära volontärerna för att få kel. De båda syskonen är lättlärda och har på kort tid lärt sig de vanliga kommandon, sitt & ligg.

Vi söker separata hem till dessa fina killar. Hem som är medel aktiva och vill ha en ny bästa vän att upptäcka världen med. Vi tror de hade uppskattat någon form av träning där de får använda hjärnan.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.