28 juli 202

Bruno kommer från samma ställe som Elektra, Seda och Benguer som nu är i Sverige, från en dam som samlade på sig hundar utan att kunna ta hand om dom. Bruno hade en glaukom i ögat som orsakade honom mycket smärta. Man valde att ta bort ögat då det inte gick att rädda. Även fast Bruno bara har ett öga så är det inget man direkt lägger märke till. Han är en glad, trevlig framåt vovve. Han följer gärna volontärerna och vill ha koll på vart dom befinner sig. Bruno är en vovve som är van vid att vistas runt många hundar och han har inga problem med dom vovvar han har fått träffat på. Han brydde sig inte när han fick nosa på katterna men vi garanterar aldrig att det fungerar i ett nytt hem.

Han går bra i koppel och har inget emot att få klor klippta eller att bli upplyft. Han är över lag en mycket enkel hund.

Vi tror att Bruno skulle passa i ett hem där det redan finns en vovve och med inte allt för små barn då hans syn är sämre med tanke på att han bara har ett öga. Detta kan göra att han har svårt att hålla koll på allt som händer och små barn springer ju runt en hel del.

Bruno är resklar i början av september