17 juni 2021

Boston hittades ensam ute på landsbygden. Ett par som var ute och gick hörde honom gråta så dom plockade upp honom. Man tog honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Han hade inget chip och ingen hade anmält honom som saknad. SOS vill nu gärna hjälpa denna fina kille att hitta sitt för eviga hem.

Han har befunnit sig på gården sedan i början av maj. Den tiden som volontärerna lärt känna honom har dom bara gott att saga om honom. Han är en typisk valp som vill vara med på allt. Nyfiken och busig. Han bjuder gärna in till lek och har inga problem med andra hundar, tvärtom så gillar han deras sällskap mycket. Boston har inga problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker. När han får komma ut på promenad slutar inte svansen att gå och han vill gärna lukta på allt. När han är trött kan han springa till volontärerna för att lägga sig i deras knä för att sova.

Vi söker att aktivt hem till Boston och han hade säkert uppskattat om det redan fanns en hund i hemmet. Då han fortfarande är så pass ung så kan han kanske växa något mer, svårt att säga hur pass mycket isåfall.

Boston är resklar från slutet av juli