9 november 2021

Borbon hittades när han vandrade omkring i en by och tiggde mat. En snäll själ tog honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Inget chip hittades och ingen har anmält honom som saknad.

Borbon är en mycket kärleksfull vovve. Han hoppar gärna och skäller för att få volontärernas uppmärksamhet. Han älskar att vara med dem och man kan se hur ledsen han blir när det är dags att gå tillbaka till sin kennel. Borbon har inga problem med andra hundar. Han bjuder gärna in till lek och vill gärna vara med när det är något på gång. Han har inga problem med att dela med sig av leksaker eller mat. Han håller på att lära sig att gå i koppel och det går bättre och bättre.

Denna fina kille behöver ett aktivt hem, ett hem där han får använda både ”knoppen och kroppen”.

Viktigt att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.