Boby

Adopterad 2022-11-16

5 Oktober 2022

Boby blev inlämnad till det lokala hundhägnet där hundar efter en viss tid får somna in. Det var hans familj som lämnade in honom, varför? det är det ingen som vet. Som tur var för Boby så räddade Malaga hundgård honom och han befinner sig där tills rätt hem dyker upp. Trotts att Boby nästan är 11år så förtjänar han ett kärleksfullt hem sina sista år!  Vilket vi hoppas vi kan hitta till honom!

Även om han blev övergiven av sin familj så är Boby en väldigt glad kille. Han älskar människor och att får vara med volontärerna. När han är i playpen så springer han inte runt efter någon boll eller busar med de andra hundarna utan han vill vara nära volontärerna för kel och gos. Boby söker inte kontakt genom att hoppa eller ta tassen på dig, utan han lunkar bara efter dig för att få ha sällskap. Att bada och bli ompysslad tycker han bara är skönt och njuter av det.

Just nu delar Boby kennel med både tikar och hanar, vilket går väldigt bra. Han kommer överens med alla hundar han fått träffa. Han har fått träffa katter och då viftade han bara på svansen. Dock kan vi inte lova att han går ihop med katter efter en flytt och i en ny miljö. Barn har han fått träffa och dem älskar han. Så ett hem med barn i alla åldrar går bra.

Till Boby söker vi ett hem som vill ge han ett kärleksfullt liv de sista åren han har kvar. Ett hem där han får en massa kel och glädje, mysiga promenader!

 

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt

Filmer

Boby på gården!