17 november 2021

Blas blev inlämnad till Malaga hundgård då han bara var några veckor gammal, man hittade direkt ett fosterhem till honom och där befinner han sig nu i väntan på att vi skall kunna hjälpa till att hitta ett eget hem till honom. Han är ju helt underbart söt.

I fosterhemmet finns både hundar och katter och han älskar att leka med dem. Blas kan vara lite försiktig kring nya bekantskaper tills han lärt känna personen. Fosterfamiljen säger att han är en duktig och lydig kille. Något som han verkligen tycker om är att gå till hundparken, då har han jättekul, han älskar att leka med bollar. Hemma så uppskattar han när det finns tid för lite gos, kramar är något han också gillar. Blas är mycket tillgiven.

 

 

Viktigt att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.