12 Oktober 2022

En dag när volontärerna på Malaga hundgård kom till hundgården så hittade de Blanco fastkedjad i dörren in till gården. Så tyvärr vet man inte av vem eller varför han blev lämnad. Nu hjälper vi Malaga hundgård med att hitta ett hem till denna vackra kille!

Blanco är en väldigt kärleksfull hund, man misstänker att han inte har blivit utsatt för något dåligt av människor då han är så glad av att få vara nära volontärerna. När han är i sin kennel så håller han utkik efter någon volontär som kan komma och kela med honom. Som tack för lite kel så är han givmild med sina pussar.

När det är Blancos tur för sina 30 minuter i playpen så tar han ut tiden till fullo! Han älskar att ha race med de andra hundarna eller att springa efter bollarna som volontärerna kastar. Med de hundar han fått träffa kommer han bra överens med, även de stora hundarna som de små. Koppelträning är något som de tränar på just nu, han är snabblärd så det går framåt. När han ser katter så skäller han, men det tror volontärerna är för att han är nyfiken och aldrig sett en katt innan.

Till Blanco söker vi en familj som vill hitta på mycket roligt med sin fyrbenta vän. En aktiv familj, som vill gå långa promenader. Blanco går ihop med barn och skulle vara en bra kompis att springa runt och busa med. Blanco är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt