7 februari 2022

Bilma blev inlämnad till malaga hundgård då hennes familj inte ville ha henne mer efter att de insåg att det innebar en del jobb med att ha hund och hon inte är en liten gullig valp längre. Då Bilma är en ung hund så valde man att hon skulle få bo i ett fosterhem istället för i en kennel på gården och det är där hon befinner sig nu.

Fosterhemmet beskriver Bilma som en kärleksfull hund. Hon älskar att få gå på sina långa promenader och leka med andra hundar. När hon är hemma så är hon väldigt besatt av att gosa med sina mjukisdjur! För att vara en valp så gillar hon att koppla av och mysa med sin fosterfamilj när hon är hemma. Bilma har fått åka bil några gånger och tycker att det är roligt att få följa med på äventyr.

Vi tror att Bilma skulle passar i de flesta familjeförhållanden.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.