14 September 2022

Man vet inte Bernies historia mer än att det var en person som kom till Malaga hundgård med honom och sa att de hade hittat honom men inte hade möjlighet att ta hand om han.

Bernie är en mycket sympatisk och trevlig hund. Han älskar att busa och leka med sina kennelkompisar, han vill gärna vara med där det händer saker och är alltid beredd på att hoppa in för att busa eller leka. Man ser oftast Bernie med en leksak i munnen så han lätt kan bjuda in till dragkamp. Att dela med sig av både mat och leksaker är inga problem för honom.

En hund som alltid är glad och som man alltid ser med svansen viftandes, det är Bernie det. Förutom att springa runt och leka med sina kennelkompisar så gillar han att hålla sig nära volontärerna, att ligga i deras knä och få kli på magen. Som tack får man vara beredd på att få en massa pussar tillbaks av honom. Han är en kille som älskar att få uppmärksamhet  och håller sig gärna i centrum.

Ett aktivt hem är vad vi söker till Bernie och han hade uppskattat om det redan fanns en hund i hemmet som han kan leka och busa med.

Bernie är resklar i början av November.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt