2 februari 2022

Archie hittades fastbunden utanför Malaga hundgård en sen kväll i december. Varför man valt att binda fast honom där och vad han haft för liv innan man hittade honom vet man inte. När man hittade Archie var han väldigt frusen men utöver det var han i bra skick.

Vad Archie varit med om är det bara han själv som vet, men han är inte rädd för människor och han är gärna med volontärerna. Han spenderar gärna sina dagar i någons volontärs knä och får kel eller springer och busar med sina kennelkompisar. Volontärerna beskriver Archie som en snäll och kärleksfull vovve som är nyfiken på livet. Han delar med sig av både mat och leksaker utan problem. Just nu koppeltränas han och det går framåt.

Vi söker ett hem till Archie som vill ha en familjemedlem som är smart och aktiv vovve. Han är resklar i slutet av mars.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.