8 juni 2021

Andrew hittades tillsammans med sin familj på landsbygden. Dom var i mycket dåligt skick. Smala, med dålig päls och mycket sår. Idag är han helt återställd och är nu redo att hitta sin egna familj.

Andrew är en mycket nyfiken vovve och vill alltid ha koll på vad volontärerna eller hans kennelkompis hittar på. Han vill gärna ligga i volontärernas knä eller famn för massa kel och gos. Många gånger händer det att när dom släpper ner honom på golvet så hoppar han på bakbenen för att visa att han gärna vill fortsätta att vara i famnen. Andrew har inga problem med dom hundar han har fått träffa. Han har inga problem med att dela med sig av varken leksaker eller mat. Han tycker om att ha koll på sina kennelkompisar och se till att allt är bra. Om en kompis ska till veterinären kan Andrew stå kvar vid grinden och hålla koll tills hans kompis kommer tillbaka.

Andrew koppeltränas och det går bättre och bättre. Denna lilla fina speciella kille är över lag en väldigt enkel lätthanterad vovve. Vi tror att han hade passat i vilken typ av familj som helst.

Andrew är resklar i början på augusti