21 december 2021

Anaiz hade en familj som inte tvekade en sekund att överge henne. En söndag, när vi firade Halloween på härbärget, kom hennes förre ägare med henne till oss, utan att ge någon form av ursäkt, bara han ville inte ha kvar henne längre.

Anaiz är en hund som visar att hon har lidit mycket. Hon var rädd för allt, hon kunde inte stå ut med att ha oss i närheten. Men med tiden har hon insett att vi inte kommer att göra henne någon skada och hon har förändrats radikalt.

Anaiz är en hund som gillar att ha sällskap. Hon älskar att bli kliad bakom öronen och att sitta nära henne när hon solar. Hon tittar alltid på och ser efter vad vi gör och om hon kan delta. Hon är en väldigt söt tjej.

Med hundar är hon väldigt sällskaplig. Till en början är hon lite nervös och misstroende, om det är en hund hon inte gillar visar hon tänderna för att varna den andra hunden, men inte för att bita eller slåss. Just nu lever hon med en väldigt dominant hane. Hon älskar att leka med hundar och hon har inga problem med att dela med sig av sina leksaker eller mat.

Anaiz är en hund som har haft det väldigt dåligt och plötsliga förändringar påverkar henne. Vi söker henne en förståelig, kärleksfull och respektfull familj med henne, som förstår att hon behöver en anpassningsprocess och känner sig älskad.