11 Juni 2023

Alma bor just nu i ett fosterhem i Spanien och där lever hon som en drottning. Fosterhemmet beskriver henne som kärleksfull, lekfull och väldigt aktiv liten tjej. I fosterhemmet finns flera hundar som är äldre och hon älskar när de ger henne uppmärksamhet, även om de inte är så ofta då de hellre vill ligga och vila än att springa runt och leka med henne.

Även om Alma är en aktiv liten tjej så älskar hon att mysa med fosterfamiljen, att krypa upp nära och somna händer rätt ofta. På nätterna så kryper hon under täcket för att få sova varmt och skönt vid deras fötter. Alma älskar mat och godis, så har du godis till henne så blir hon din bästa vän direkt. Hon fungerar med andra hundar och hon har träffat barn och det fungerade bra. Hon är inte testad med katter så det är inget vi vet om hon kan bo med.

Vi tror att hon skulle passa i de flesta familjeförhållanden. Både som ensamhund eller med andra hundar i familjen. En familj som vill hitta på massa äventyr med henne och ta henne på roliga promenader.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.