30 April 2024

Akira hittades övergiven och lämnades in till Malaga hundgård. Man misstänker att hon kommit från ett hem då hon är väldigt hemvan. Man kunde inte hitta något chip eller någon ägare som sökte efter henne och därför är det nu hennes tur att bli adopterad och få sin egna familj.

Akira har anpassat sig bra till sitt nya liv och kommer bra överens med de andra hundarna. Akira är en liten hund full med kärlek och glädje. När hon ser volontärerna så spricker hon upp i sån glädje och visar tydligt hur glad hon är. Hon gillar att få vara nära volontärerna men kan även springa iväg och leka med de andra hundarna. Hon är gärna med där det händer saker och där hon kan få kel.

Akira skulle passa in i de flesta familjeförhållanden.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.