30 April 2022

Aero hittades tillsammans med sina tre syskon, tyvärr lyckades man bara fånga in tre av dem innan den fjärde blev påkörd och det gick inte att rädda den. Syskonen befinner sig nu i säkerhet på Malaga hundgård.

Aero är som de flesta valpar, glad och sprallig. Han älskar att springa runt och busa med de andra hundarna och delar gärna med sig av sina leksaker för att få igång de andra. Aero är lite mindre än sina två syskon men det gör inte honom något. Han delar kennel med både större hanar och honor utan problem.

Till en början så är han väldigt försiktig vid nya människor och situationer, men så fort han lärt känna en så är hans rätta jag framme. En liten skojare som gärna blir buren av volontärerna för att få extra kel och gos. Som en liten bebis.

Vi söker en familj till Aero som vill hitta på en massa kul med sin fyrbenta bästa vän och som vill leka och kela dagarna långa! Någon som vill visa honom hur ett kärleksfullt liv ska vara.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.