16 November 2022

Abu bodde tidigare på en hundgård i Granada, men då den var tvungen att stängas ner så fick han och några andra hundar flytta till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Varför han var på den hundgården och vad hans historia är vet vi tyvärr inte.

Abu är en väldigt försiktig och snäll hund. Han håller sig gärna nära volontärerna för trygghet. Men i playpen springer han gärna och busar med sina kennelkompisar eller går runt och luktar på alla dofter som finns. Han har inga problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker. Abu går bra i koppel. Abu har inte haft några problem med andra hundar han har fått träffa och han har även fungerat med gårdens katter. Dock är det inget vi kan lova kommer att fungera när han flyttat och kommer till en ny miljö.

Till Abu söker vi ett hem som kan ge han en massa mys, kärlek och härliga promenader. Han kan bo både som ensamhund och med andra vovvar. Abu är resklar.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt