28 augusti 2021

Crispi hittades i en liten by när han vandrade omkring ensam. Som tur var plockade ett par upp honom och tog honom till Malaga hundgård som SOS samarbetar med.

Han har anpassat snabbt till kennellivet och kommer bra överens med alla hundar han har träffat. Valp som han är, är han busig och nyfiken på allt. Crispi utnyttjar tiden i play pen och springer och busar med sina kennelkompisar. När han är i sin kennel är han bra på att slappna av. Han håller sig gärna nära volontärerna för att få uppmärksamhet och även kel och gos. Han går bra i koppel och har redan börjat lyssna på sitt namn. Crispi har fått träffat på både katter och barn och det var inga problem, när det gäller katter så garanterar vi naturligtvis aldrig att det kommer fungera i ett hem, det bästa är nog ett kattfritt hem. Volontärerna kan lyfta upp honom, klippa klor eller tvätta sår utan problem.

Vi söker ett aktivt hem till denna fina kille. Crispi hade uppskattat om det redan finns en hund i det nya hemmet. Han är ju fortfarande så pass ung så han nog växa en del till, hur mycket kan man aldrig veta.

Crispi är resklar i början av oktober