17 Mars 2023

Toledo bodde på en mindre hundgård utanför Malaga men de hade så många hundar så de bad Malaga hundgård om hjälp. Malaga hundgård valde att ta några hundar, där Toledo var en av dem. Vi har nu valt att hjälpa till att hitta ett hem åt denna ståtliga kille.

Volontärerna beskriver Toledo som en social och glad kille. Han är ingen skygg galgo utan han gillar att vara nära volontärerna för att bli klappad och följer gärna efter dem. När någon närmar sig hans kennel så ser man honom hoppandes upp och ner av glädje och är snabb på att dela ut pussar om man kommer in i kenneln. Just nu delar han kennel med en stor mastin hane och två mindre tikar, vilket fungerar bra och han kommer överens med alla.  När det är Toledos tur att vara i playpen så ser man honom antingen liggandes i solen sovandes eller springandes runt med sina kompisar.

Vi tror att Toledo hade passat i de flesta familjeförhållanden. Någon som vill ha en fyrbent familjemedlem att dela vardagen med.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.