29 april 2020

Saray hittades som så många andra vovvar vandrandes omkring i en by. Som tur var plockade en vänlig själ upp henne. Det var inga problem att få in henne i bilen och man tog henne till Malaga hundgård som SOS samarbetar med. Inget chip hittades och ingen har anmält henne som saknad. Volontärerna beskriver henne som en mycket glad och framåt hund som kommer överens med allt och alla, hundar, katter, barn. Hon är inte nervös av sig vid nya möten utan tvärtom. Hon älskar att lära känna både nya människor och vovvar. Saray bjuder gärna in till lek och uppskattar verkligen att vara med andra hundar. Kast med boll är också en favorit och hon kommer gärna tillbaka med bollen så man kastar den igen. Saray har inga problem med att dela med sig av varken leksaker eller mat.

Hon kommer gärna och sätter sina tassar på volontärerna för att få uppmärksamhet, kel och gos står också med högt på listan.

Saray har också fått komma med på utflykter och hon skötte sig mycket bra. Hon har inga problem med att åka bil och hon går bra i koppel.

Vi tror att Saray verkligen hade uppskattat om det redan finns en vovve i hennes nya familj.

Hon är resklar från början på juli.