16 November 2022

Rico dök bara upp på en mans tomt en dag och då han inte hade möjlighet att behålla honom så tog man Rico till Malaga hundgård som vi samarbetar med. Vi vet ingenting om hans förflutna mer än att han var i bra skick när han dök upp.

Rico kan vara lite skygg i början men när han förstår att man bara vill honom väl så blir han väldigt sällskaplig av sig. Han är väldigt tillgiven och lugn när han väl fått lära känna personen. Med hundar är han väldigt duktig och lekfull, han har inga problem att dela med sig av varken mat eller leksaker. Om en konflikt mellan hundarna skulle uppstå så är han snabb på att backa undan och undvika att blandas in.

Till Rico söker vi en familj som är medelaktiva, finns barn i familjen bör det va lite äldre då vi tror att ett litet lugnare hem hade passat bäst.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt