14 Juli 2023

Pancho bodde ihop med Melenas och två andra hundar instängda i ett rum hos sin tidigare ägare. Som tur var så togs dem till Malaga hundgård som vi samarbetar med och vi hjälper nu till att hitta hem till Pancho.

Volontärerna beskriver honom som en rolig och kärleksfull hund. Han har ett speciellt gulligt utseende med sina korta ben till sin långa kropp. När han är i Playpen ser man hur han njuter av att få springa runt, busa och lukta på alla dofter. Han älskar när man kastar boll och han får springa efter den. När Pancho är ute på promenad så går han väldigt bra i koppel, han går bredvid den som håller i kopplet och drar inte.

Pancho kan vara dominant av sig trots sin storlek. Han fungerar med vissa hanhundar men vi rekommenderar att han ska vara ensamhund i sitt nya hem. Han fungerar inte med katter. Så ett hem utan andra hundar och katter är vad vi söker till denna fina kille!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.