Polaca

9 Juli 2024

Polaca sökte skydd i en port en dag när det ösregnade och de boende kontaktade då Malaga hundgård som vi samarbetar med. Hon blev hämtad och på plats på hundgården så letade man efter chip och någon ägare som saknade henne. Tyvärr hittades inget av det och vi har nu valt att hitta ett hem till henne!

Volontärerna beskriver Polaca som en glad, lekfull, aktiv och rolig hund. En tjej med underbar karaktär. Även om hon är en ung tjej så har hon anpassat sig bra till livet på hundgården. I sin kennel är hon lugn och har lätt att slappna av, i playpen är hon aktiv och lekfull. Hon gillar att leka med de andra hundarna men föredrar att leta upp någon av volontärerna för att få kela. Man ser henne oftast på bakbenen mot en volontär för att få magen kliad! På proemnader går hon fint i koppel.

Polaca kommer bra överens med de hundar hon fått träffa, både unga och äldre, stora som små och tikar som hanar. Hon har fått träffa barn vilket gick bra! Katter har hon också träffat och visade inget större intresse för dem. Vi kan dock inte garantera att det kommer fungera med katter efter en flytt till ny miljö.

Polaca hade passat i de flesta familjeförhållanden! Både som ensamhund eller med hundkompis. En familj som vill hitta på roliga och mysiga äventyr med sin fyrbenta familjemedlem!

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.

Filmer

Polaca