19 mars 2020

Muslita/Tiffy finns i fosterhem (nära Uddevalla)

Till Muslita-som nu kallas Tiffy söker vi en sport och träningsintresserad person/familj (inte småbarn).

Hon är en pigg, käck, trevlig och orädd vovve – hon visar ingen ängslan vid möten med andra personer. Till rätt person/familj kommer hon bli en rolig träningskompis. Efter en promenad med lite uppgifter/hjärngympa har hon lätt för att koppla av när man kommer in.

Tiffy vill bo i ett hem i lantlig miljö eller i villa med inhägnad tomt, det skulle passa henne bra. Hon har inga problem med andra hundar och skulle säkert kunna bo i ett hem där det redan finns en annan hund, huvudsaken då att man känner att man även har den tid som hon kommer behöva. Det är inte en hund som vill leva sitt framtida liv som en ”soffpotatis” även om det också gärna får vara en del av livet.

 

Tidigare info:

Muslita kommer från ett hem men blev dumpad av sina förre ägare på gatan i en liten by. Hon blev snabbt räddad och man tog henne till Malaga hundgård som SOS samarbetar med.
Volontärerna beskriver henne som en aktiv hund. Hon är väldigt snabb och ståtlig när hon springer och hennes långa öron fladdrar i luften. Hon blir kompis med alla och har inga problem med de hundar som hon har fått träffa. Muslita är väldigt alert och lyssnar så fort hon hör något, hon lyssnar på sitt namn och kommer så fort man ropar på henne. Hon bjuder gärna in till lek med sina kennelkompisar. Kel och gos uppskattas och hon har inga problem vid möten med nya människor.
Denna vackra tjej söker ett hem som vill jobba med henne både fysiskt och mentalt. Någon form av träning kommer hon säkert både behöva och uppskatta.