22 Juni 2024

Vi vet ingenting om Lenovo´s tidigare liv mer än att han kom till Malaga hundgård i september 2023. Vi samarbetar med Malaga hundgård och har nu valt att hjälpa till  att hitta ett hem åt denna fina kille.

När Lenovo först kom till Malaga hundgård så var han väldigt försiktig och förstod inte vad han gjorde i en kennel. Men nu när han fått spendera tid i kenneln och med volontärerna så har han blommat ut till en lekfull kille! Volontärerna beskriver honom som en väldigt social, aktiv och lekfull vovve. Han är social med både människor och hundar. Med alla hundar han träffat så är han väldigt inbjudande till lek, han har inga problem att dela mat och leksaker med de andra. När Lenovo inte leker med de andra hundarna delar han gärna ut en massa pussar till volontärerna!

Till Lenovo söker vi ett aktivt hem som vill ta med honom på spännande äventyr och ge honom en massa kärlek.

 

OBS! Att tänka på innan ni skickar intresseanmälan:

Familjer som väljer att adoptera en hund från hundgård måste vara beredd på att den information som vi får från hundgården är hur de upplever hunden. En flytt kan ha inverkan på hunden, vilket kan göra att man kanske inte tycker att den information man fått stämmer in. Man måste vara beredd på detta, och också vara villig att jobba med sin nya familjemedlem för att få det som eventuellt inte fungerar direkt ska göra det på sikt.