Geppetto hittades tillsammans med Pinocho som nu har blivit bokad till Sverige. Volontärerna från Malaga hade fatt ett samtal om en övergiven hund. När man räddade den vovven hittade dom även Geppetto och Pinocho. Ingen av vovvarna hade chip. Man tror att Geppetto blivit dumpad för att han blivit gammal och inte längre dög att använda till jakt.

Denna fina killen har visat sig vara mycket lugn och trevlig. Han fungerar med alla hundar han har träffat. Det märks att Geppetto antagligen aldrig gått i koppel. Han lär sig fortfarande och det går bättre och bättre. Ibland kan han bli rädd under promenaderna och stannar då upp. Geppetto är i ett fosterhem där han får stanna tills vi kan hitta ett hem till honom. Fosterhemmet beskriver honom som en mysig äldre kille som uppskattar kel och gos och han börjar tycka mer och mer om sina promenader. I hemmet finns också en annan hund samt några katter och det innebär inga problem för honom.

Geppetto skulle passa hos någon som inte vill aktivera sin vovve allt för mycket. Någon som kan ge honom den kärlek han behöver och mysiga promenader.

Då det är landtransport som gäller kommer hundarna i de allra flesta fall till Helsingborg, och det allra bästa är ju förstås om hunden kan hämtas där. Om det av någon anledning inte fungerar så försöker vi förstås hjälpa till med transport längre upp i landet.